Bistro Schell

Over ons

mei-home-voor

Gastvrij Limburg

 

U drinkt hier een gezellig, heerlijk en met zorg gezet kopje koffie. Bij ons bent u ook van harte welkom voor smaakvol diner voor 2, met groepen of wat u ook maar organiseren wilt. Neemt u contact met ons op en bespreek uw wensen.

Bistro Schell biedt gastvrijheid in de breedste zin van het woord. Stap binnen en u voelt direct de gezelligheid en limburgse ambiance.

De speciaal voor u gedekte tafels nodigen u uit voor een heerlijke maaltijd en zij bieden aan elk gezelschap de nodige privacy. Ook op het terras kunt u proeven van de pittoreske en gezellige sfeer van de Kwartelenmarkt.

Sinds 1973

 

Ons sfeervolle restaurant is gelegen aan het meest romantische pleintje van Venlo, waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. De gerechten uit onze keuken worden met dagverse ingrediënten bereid.

Hierboven ziet u een van die voorjaarskoningen; de Limburgse asperge. Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij regelmatig seizoensgebonden specialiteiten.

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten in onze bistro, waar goed eten voor een vriendelijke prijs en sfeer centraal staan.

ons4


ons1

Schinkemenke historie

 

Het Schinkemenke is een fonteinbeeldje wat voor de bistro staat. Vanaf ons lommerrijke terras zit u naast het Schinkemenke. Het beeldje stelt een geharnaste stadswachter van Venlo voor, uit Lombarder-steen gehouwen. Hij draagt een schild bij zich met daarop het wapen van Venlo afgebeeld.

Share This